طرز تهیه آبگوشت کشک خانگی

آبگوشت کشک بادمجان + طرز تهیه آبگوشت کشک خانگی

آبگوشت کشک طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان آموزش آبگوشت کشک خانگی آبگوشت کشک با چغندر طرز تهیه آبگوشت کشک اراکی آموزش آبگوشت کشک اصفهان آبگوشت کشک لرستان آبگوشت کشک یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محلی کشور می باشد که معمولا در لرستان ، اصفهان و اراک درست می شود به این آبگوشت به زبان محلی در لرستان ” دو گوله دودار” گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد و از نظر مواد لازم برای بدن بسیار غنی و در عین حال، خوشمزه و دلچسب است

 

آبگوشت کشک,طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان,آموزش آبگوشت کشک خانگی

 

طرز تهیه آبگوشت کشک

مواد لازم :

 

گوشت گوسفند با استخوان                       ۵۰۰ گرم

لپه                                               ۱۵۰ گرم

چغندر                                       ۲ عدد متوسط

برنج                                              ۱ پیمانه

کشک سابیده شده                               ۵۰۰ گرم

پیاز                                        ۱عدد متوسط

پیاز داغ و سیرداغ                        به مقدار لازم

برشتوک                           ۵ قاشق غذا خوری

آب                                              ۴ لیوان

نمک و زرد چوبه                            به مقدار لازم

 

آبگوشت کشک,طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان,آموزش آبگوشت کشک خانگی

 

طرز تهیه

 

برای تهیه آبگوشت کشک ابتدا گوشت را در داخل قابلمه ای بگذارید و ۴ لیوان آب روی آن بریزید و شعله اجاق را روی ملایم قرار دهید و پیاز را درشت خرد کنید به همراه لپه ها به آن اضافه کنید. بعد چغندر ها را مربع شکل در اندازه حبه قند خرد میکنید و به درون قابلمه بریزید بعد از گذشت ۲ ساعت برنج را بشویید اضافه کنید، زمانیکه برنج کمی پخت شد برشتوک را می افزاییم

 

مقداری آرد را با روغن تفت میدهید در آبگوشت میریزید تا غلیظ و لعاب دار بشود و ۱۵ دقیقه مانده به این که قابلمه را از روی شعله بردارید کشک را نیز اضافه میکنید. برای تزئین آبگوشت میتوانید از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ استفاده کنید. اگر احساس کردید طعم شیرینی چغندر کم است یک یا ۲ قاشق شکر به آبگوشت کشک بیفزایید

 

آبگوشت کشک,طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان,آموزش آبگوشت کشک خانگی