چیز کیک پسته ای مقوی , خوشمزه و مجلسی! +عکس؟

چیز کیک پسته ای مقوی , خوشمزه و مجلسی! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد لازم کیک:

بیسکویت گندمی، آسیاب شده : ۲ فنجان

شکر : ۲ قاشق

کره: ۶ قاشق

دارچین: نیم قاشق چایخوری

کمی نمک

مواد لازم برای داخل کیک:

پنیر خامه ای :  ۹۰۰ گرم

شکر :  یک و نیم فنجان

پسته  آسیاب شده: ۱ فنجان

عصاره بادام :  ۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ :۴ عدد

خامه ترش :  ۱ فنجان

خامه سنگین : ۱ فنجان

رنگ غذای سبز (اختیاری) : ۴ قطره

چیز کیک پسته ای مقوی , خوشمزه و مجلسی! +عکس

طرز تهیه چیز کیک پسته ای:

بیسکویت های گندمی را آسیاب کنید یا خوب له کنید و با شکر، نمک، دارچین و کره مخلوط کنید.

یک قالب کیک بردارید و روی آن فویل بگذارید و لبه های آن را به بیرون باز کنید.سپس مخلوط بیسکویت را داخل آن ریخته و به فرم قالب دربیاورید. همه قسمت های آن و همچنین کناره ها باید ضخامت یکسان داشته باشند.

حالا آن را داخل فر و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا ۱۲ دقیقه بپزد.سپس درآورید و بگذارید سرد شود.

در کاسه بزرگی، پنیر خامه ای و شکر را بزنید تا نرم شود.تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کیک  اضافه کنید و هم بزنید. سپس پسته آسیاب شده، عصاره بادام و رنگ غذای را بیفزایید. در نهایت خامه ترش و خامه سنگین را اضافه کنید.

قالب کیک را داخل ظرف گود دیگری بگذارید و داخل ظرف بزرگتر طبق شکل آب بریزید.سپس موادی که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید.

حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزد. فویل را به دور قالب پیچیده ایم تا آب به آن نفوذ نکند. حدوداً ۹۰ دقیقه بگذارید در فر بماند. سپس فر را خاموش کنید و بگذارید کیک یک ساعت در فر سرد شود

حالا آن را دربیاورید و از حمام آب خارج کنید. فویل را دربیاورید و کیک را راحت جدا کنید. بگذارید نیم ساعت سرد شود.قبل از سرو کردن روی کیک را بکشید و حداقل ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

mamanina.ir

مطالب مرتبط:

چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت, ساده و آسان! +عکس

چیزکیک دو رنگ بدون فر! آسون و خوشمزه! +عکس

مهمانی به یادماندنی با چیز کیک تیرامیسو! +عکس

منبع:http://www.niksalehi.com


تا حالا کوکوی ماکارونی رو امتحان کردین؟! +عکس؟

تا حالا کوکوی ماکارونی رو امتحان کردین؟! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد مورد نیاز برای کوکو ماکارانی

پیاز : یک عدد متوسط

تخم مرغ : ۴ عدد

سس گوجه : ۳ قاشق غذا خوری

ماکارونی فرم دار : ۲۵۰ گرم

روغن : ۲۵۰ گرم

سوسیس : ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای : ۱۰۰ گرم

فلفل و نمک : به میزان لازم

آب : به میزان لازم

تا حالا کوکوی ماکارونی رو امتحان کردین؟! +عکس

طرزتهیه:

ابتدا ماکارونی های فرم دار را در یک قابلمه متوسط می ریزیم

قابلمه را تا نیمه آب می کنیم و می گذاریم روی شعله تا جوش بخورد در همین حین ۲ قاشق غذاخوری نمک هم به آن اضافه نمایید

زمانی که ماکارانی فرم دار حالت خشکی خود را از دست داد و نرم شده بود آن را در آبکش می ریزیم و آبکش می کنیم

یک تکه از ماکارانی فرم دار را مزه می کنیم اگر شور بود یکبار دیگر آبکشی می کنیم

سپس ماکارانی را رها می کنیم تا خنک شود در این حین چند بار آبکش را تکان می دهیم تا ماکارانی ها به یکدیگر نچسبند

پیاز را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم و فلفل دلمه ای را هم بصورت خلالی خرد کرد می کنیم و با پیاز تفت می دهیم

سپس سوسیس ها خرد می کنیم و به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه می کنیم و تفت می دهیم

در این هنگام سس گوجه ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و مواد خوب تفت می دهیم سپس مواد را رها می کنیم تا خنک شود

حالا نوبت به ساخت مایه کوکو می رسد تمام مواد را با ماکارانی مخلوط می کنیم و تخم مرغ ها نیز اضاف می کنیم

مواد کوکو را آنقدر مخلوط می کنیم تا یکدست و صاف شود

تابه مناسبی روی شعله قرار می دهیم و بعد از داغ شدن روغن مایه کوکو را داخل آن می ریزیم

و روی مایه کوکو را با پشت قاشق صاف می کنیم

پس از سرخ شدن سمت زیرین کوکو آن را بر می گردانیم تا سمت بالایی کوکو هم سرخ شود.

کوک ایران

مطالب مرتبط:

طرز تهیه کوکو دورنگ زیبا و خوشمزه! +عکس

تا حالا با لوبیا سبز کوکو درست کرده اید؟! +عکس

با ماكاروني سوسيس ميهمانانتان را شگفت زده كنيد!/آموزش كاملا تصويري

منبع:http://www.niksalehi.com


مینی پیتزای گل‌کلم لذیذ و زیبا در45 دقیقه! +عکس؟

مینی پیتزای گل‌کلم لذیذ و زیبا در45 دقیقه! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد لازم

•    یک عدد گل‌کلم

•    دو عدد تخم‌مرغ درشت

•    3 پیمانه پنیر موزارلا

•    یک قاشق چایخوری آویشن

•    یک قاشق چایخوری ریحان

•    دو یک قاشق چایخوری پودر سیر

•    یک پیمانه سس پیتزا

•    یک عدد گوجه‌فرنگی حلقه‌شده

•    ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

مینی پیتزای گل‌کلم لذیذ و زیبا در45 دقیقه! +عکس

طرز تهیه

1.    یک بوته گل‌کلم متوسط را انتخاب کنید.

2.    آن را درون غذاساز خرد کنید تا به اندازه 4 پیمانه گل‌کلم رنده شده داشته باشید. بقیه آن را می توانید در فریزر نگهداری کنید.

3.    گل‌کلم ‌ها را درون کاسه بریزید. آنها را 8 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا کمی نرم شوند. سپس 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. تخم‌مرغ، پودر سیر، ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) و پنیر موزارلا را اضافه کنید و هم بزنید. اگر پنیر موزارلا دوست ندارید، می‌توانید هر پنیری که تمایل دارید انتخاب کنید.

4.    مخلوط را به 12 قسمت تقسیم کنید و در سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید. یا می‌توانید در قالب پیتزا آنها را بچینید.

5.   پیتزا ها را 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. احتمال دارد لبه های آن کمی بسوزد و سیاه شود. اما خیلی سخت نگیرید. می توانید آن لبه ها را جدا کنید.

6.    روی آنها هر تاپینگی که دوست دارید قرار دهید. به طور مثال، برگ تازه ریحان، یک لایه پنیر و روی آن گوجه‌فرنگی بگذارید.

هانی شف

مطالب مرتبط:

آشنایی با 11 خاصیت گل کلم

طرز تهيه خوراك گل كلم با گوشت

لهمجون، پیتزا به سبک ترک ها

منبع:http://www.niksalehi.com


پنکیک رنگین کمانی خوشمزه مخصوص کودکان کم اشتها! +عکس؟

پنکیک رنگین کمانی خوشمزه مخصوص کودکان کم اشتها! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد لازم برای ۴- ۳ نفر:

آرد: ۵/۱ پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

شکر: ‌یک قاشق غذاخوری

نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری

شیر: یک و نیم پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

پنکیک رنگین کمانی خوشمزه مخصوص کودکان کم اشتها! +عکس

طرز تهیه:

•برای تهیه پنکیک رنگین کمانی شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید
 • تخم‌مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
 • در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.
 • یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.
 • همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.
 برای رنگی کردن پنکیک ها کمی رنگ خوراکی به مایه ها اضافی کنید.

آشپزی خانواده سبز

مطالب مرتبط:

پنکیک عسلی خوشمزه برای یه صبحانه عالی! +عکس

پنکیک کودک

پنکیک سیب با عسل یک صبحانه فوق العاده! +عکس

منبع:http://www.niksalehi.com


طرز تهیه تاووک خوراک لذیذ ترکیه ای! +عکس؟

طرز تهیه تاووک خوراک لذیذ ترکیه ای! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد لازم :

  بادمجان ۲ عدد
مرغ ( گوشت بدون استخوان ) نیم کیلو گرم
 فلفل سبز  ۴ عدد
 پیاز  ۱ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع  نصف فنجان ( به میزان لازم )
 ادویه کاری فلفل سیاه و نمک  به میزان لازم

 طرز تهیه تاووک خوراک لذیذ ترکیه ای! +عکس

طرز تهیه :

برای تهیه این خوراک لذیذ ابتدا مرغ ها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

 فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

 بعد گوچه فرنگی را به خوراک اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.

هنرآشپزی

مطالب مرتبط:

طرز تهیه یک خوراک رژیمی برای افرادی که رژیم لاغری دارند!

خوراک خوش طعم و آسون جگرفلفلی! +عکس

خوراك معركه مرغ و قارچ

منبع:http://www.niksalehi.com


نان مرمری شکلاتی بسیار آسان و اشتها برانگیز! +عکس؟

نان مرمری شکلاتی بسیار آسان و اشتها برانگیز! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

نان مرمری شکلاتی بسیار آسان و اشتها برانگیز! +عکس

مواد لازم

 شکر یک قاشق چایخوری

 آب یا شیر 80 میلی*لیتر (یک سوم پیمانه)

 خمیرمایه*ی خشک فوری یک ونیم قاشق چایخوری

 تخممرغ 2 عدد

 روغن مایع یک سوم پیمانه

 پودرقند 50 گرم

 نمک یک پنسه

 پودر زنجبیل یک قاشق سوپخوری

 آرد حدود 300 گرم

 کاکائوي مرغوب دو قاشق سوپخوری

 کنجد در صورت تمایل، برای روی نان

 نان مرمری شکلاتی بسیار آسان و اشتها برانگیز! +عکس

 طرز تهیه :

 برای تهیه خمیر این نان خوشمزه ابتدا یه را روی سطح آب بپاشید و مخلوط کرده، کنار بگذارید تا عمل بیاید و کف کند.

 تخم مرغ  را  با روغن مایع ، پودرقند، نمک و زنجبیل مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. خمیرمایه*ی عمل آمده را افزوده، آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. وقتی خمیر انسجام پیدا کرد ولی هنوز چسبندگی آن را نگرفته*اید، آن را وزن کرده و به دو قسمت تقسیم کنید(می*توانید اینکار را به صورت چشمی نیز انجام دهید).

نیمی از خمیر نان را روی سطح آردپاشی شده منتقل کرده و با ورز دادن چسبندگی آن را بگیرید. خمیر آماده را در ظرفی که با یک تا دو قاشق چایخوری روغن مایع چرب کرده*اید قرار داده و یک دور در کاسه بگردانید تا سطح آن چرب شود. روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت یک تا یک*ونیم ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.

 خمیر بعدی را نیز روی سطح کار قرار داده و چسبندگی خمیر را با پودرکاکائو بگیرید.باید با ورز دادن هم چسبندگی خمیر را گرفته و هم کاکائو را به طور کامل به خورد خمیر بدهید تا کاملاً یکدست شود. این خمیر را نیز مشابه خمیر قبلی داخل ظرف چرب شده استراحت دهید. بهتر است خمیر را به اندازه کافی چسبنده بردارید تا تمام کاکائو به خورد خمیر برود وگرنه نان کمرنگتر خواهد شد. بهتر ایت کاکائو را نیز همانند آرد کم کم به خورد خمیر بدهید تا احیاناً باعث سفت و خشک شدن خمیر نشود.

 کف قالب لوف(کیک صبحانه) را با کاغذ روغنی که کمی از دو طرف بلندتر باشد، پوشانده و چرب کنید.

 پف خمیرهای آماده را به آرامی با مشت خود خوابانده و هر کدام را به 5 تکه مساوی تقسیم کنید(بهتر است از ترازو کمک بگیرید).

 خمیرها را یک در میان با کمی فاصله در قالب چیده و روی آن را مجدداً بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا پف کرده و بالا بیاید.

 فر را با دمای 180 درجه*ی سانتی*گراد گرم کنید.

نان مرمری شکلاتی بسیار آسان و اشتها برانگیز! +عکس

 بعد از استراحت دوم در صورت تمایل روی نان را کمی مرطوب کرده و کنجد بپاشید و در فر گرم شده به مدت بیست تا 25 دقیقه بپزید. اگر روی نان سریعتر طلایی شد، روی آن را با فویل پوشانده و پخت را ادامه دهید.

 نکته: این دستور 205 گرم کربوهیدرات، 45 گرم پروتئین، 90 گرم چربی و 1810 کیلوکالری انرژی دارد.

مطالب مرتبط:

طرز تهیه نان بربری در منزل! +عکس

طرز تهیه نان رولت شکلاتی فوق العاده +عکس

نان خامه ای محبوب و خوشمزه را در منزل تهیه کنید! +عکس

 

منبع:http://www.niksalehi.com


کوکو سبزی در نان باگت , متفاوت و خوشمزه! +عکس؟

کوکو سبزی در نان باگت , متفاوت و خوشمزه! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد اولیه  برای 2 نفر :

سبزی 100 گرم (كوكوی ریز شده)

آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری

  پیاز 1 عدد

تخم مرغ تخم مرغ 4 عدد

آب 1پنجم لیوان

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

نان باگت 1 عدد

روغن به میزان لازم

 کوکو سبزی در نان باگت , متفاوت و خوشمزه! +عکس

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط كرده و خوب هم میزنیم تا یكدست شود.

سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی كنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یكدست و یك رنگی داشته باشید.

روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میكنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم.

بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.

نكات:

1)در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد

2)میتوانید به مواد این كوكو زرشك یا گردو هم اضافه كنید.

3)مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشك كنید و به عنوان یك ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده كنید(برای طبخ ماهی و مرغ).

بهارسایت

مطالب مرتبط:

طرز تهيه رولت كوكو سبزي فوق العاده شيك و مجلسي/تصويري

خوشمزه تر شدن كوكو سبزي

کوکو سبزی گردویی – خیلی زود آماده می‌شود، خیلی هم مُغذی

منبع:http://www.niksalehi.com


طرز تهیه بستنی طالبی دلچسب تابستانی! +عکس؟

طرز تهیه بستنی طالبی دلچسب تابستانی! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد لازم:

طرز تهیه بستنی طالبی دلچسب تابستانی! +عکس

 طرز تهیه بستنی طالبی دلچسب تابستانی! +عکس

روش تهیه:
طالبی
را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. بقیة شکر، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد مخلوط طالبی کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیفزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید. این عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت یک بار) انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

نکته:
می توان به جای طالبی از میوه های دیگر نیز استفاده کرد.
در صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است، دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید. چون اگر مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی شود.
دقت کنید زمانی که بستنی در فریزر است یخ نزند، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.

جایگزین:
می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.

پیشنهاد:
می توانید برای سرو بستنی مقداری طالبی خردشده در بستنی خوری ریخته سپس دو تا سه اسکوپ بستنی را روی آن قرار دهید و با برش های طالبی تزئین کنید.

سوران

مطالب مرتبط:

دسر طالبی با ژله تمشک متفاوت و زیبا! +عکس

طالبی گنجينه‌ای از ويتامين‌ها

این بستنی عسلی انبه فوق العاده را در منزل تهیه کنید!+عکس

منبع:http://www.niksalehi.com


تاس جوجه کباب مکزیکی با حبوبات غذایی جدید و متفاوت! +عکس؟

تاس جوجه کباب مکزیکی با حبوبات غذایی جدید و متفاوت! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد لازم

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 عدد پیاز خرد شده

 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز بریده شده به تکه های بزرگ

 3 قاشق غذاخوری رب

 2 بسته 400 گرمی گوجه فرنگی خرد شده

4 قطعه سینه بدون استخوان

1 بسته 400 گرمی حبوبات آبکشی شده

 یک دسته گشنیز خرد شده

1 لیمو ترش آب گرفته شده

ماست طبیعی برای سرو

تاس جوجه کباب مکزیکی با حبوبات غذایی جدید و متفاوت! +عکس

طرز تهیه

روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید و سپس پیاز و فلفل دلمه ای ها را برای چند دقیقه ای به آن اضافه کنید تا نرم شوند. سپس رب را به آن اضافه کرده و در ادامه گوجه فرنگی آن را اضافه کنید. سپس جوجه ها را در ماهیتابه ریخته و روی آن را آب بریزید به حدی که روی جوجه ها را بپوشاند. قبل از ریختن آب کمی جوجه ها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند که این کار در حدود 20 دقیقه ای طول می کشد.

یک قابلمه سس خوری از آب برداشته و بگذارید آب جوش بیاید. کوینولا را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ربع بماند تا خوب بپزد و ترد شود ، سپس حبوبات را به آن اضافه کنید. سپس آن را خوب آبکشی کنید و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و قبل از اینکه آن را داخل تاس کباب بریزید چاشنی آن را بچشید.

هر جوجه را برداشته و روی یک تخته گوشت بگذارید و با دو چنگال آن را به دو قسمت تقسیم کنید. آن را به سس گوجه برگردانید و کمی شکر بریزید تا مزه خوبی پیدا کند. آن را با کوینولا سرو کنید ، روی تاس کباب را با چند تکه گشنیز تزئین کرده و در کنار آن یک کاسه کوچک ماست قرار دهید.

ایران کوک

مطالب مرتبط:

تاس كــباب فــوري

طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

تهيه جوجه كباب در منزل با اجاق گاز يا فر

منبع:http://www.niksalehi.com


یک عصرانه فوق العاده با دونات مغز دارخانگی! +عکس؟

یک عصرانه فوق العاده با دونات مغز دارخانگی! +عکس

بخش آموزش آشپزی مجله فان سی:

مواد لازم:
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
کره ذوب شده نصف فنجان
خمیر مایه 4 و ½ قاشق چایخوری
آرد 3 و ¾ پیمانه
مارمالاد 1/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شیر ½ پیمانه

 یک عصرانه فوق العاده با دونات مغز دارخانگی! +عکس

طرز تهیه:

1.برای تهیه دونات خانگی  ابتدا خمیرمایه را داخل آب گرم ریخته و آن را خوب حل کنید.

2. شکر و نمک را داخل مخمر ریخته و با هم مخلوط کنید.

3. زرده تخم مرغ، شیر، کره و ۲ فنجان آرد را روی مواد قبلی اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که مواد به شکل خمیری صاف و یکدست در بیاید.

4. آنقدر خمیر را ورز دهید تا یکدست شود و به دست نچسبد.

5. با یک پارچه حوله ای تمیز روی ظرف را بیاندازید و به مدت 1.5 ساعت آن را کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اگر محیط خانه تان خشک است حوله را با آب داغ کمی مرطوب کنید.

6. حالا پس از گذشت این زمان وردنه را آردی کنید و خمیر را با آن صاف کنید تا حجم خمیر به 5تا6 میلی متر برسد.

7. حالا با استفاده از قالب مخصوص یا با دهانه لیوان خمیر را به قطعات 7.5 سانتی در بیاورید.

8. در مرکز هر یک از دایره ها یک قاشق مارمالاد یا ژله بریزید.

9. لبه های خمیر را کمی سفیده تخم مرغ یزنید و یک لایه دیگر خمیر را به صورت گردی منظمی روی لایه قبلی بگذارید و آن را مرتب کنید.

10. روی یک کاغذ روغنی کمی آرد بپاشید و دونات هایتان را روی آن بگذارید و بگذارید 1 ساعت بماند و در این مدت روی آن را با حوله ای بپوشانید.

11. ظرفی مناسب سرخ کردن بردارید و کف آن 5 سانت روغن نباتی بریزید و زمانی که روغن داغ شد دونات ها را داخل روغن سرخ کرده و زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در آمد آن ها را از روغن خارج کنید.

12. بهتر است دستمالی که روغن گیر است کنار دستتان گذاشته و دونات ها را روی آن بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.

توجه کنید که:
*برای داخل دونات ها یا همان سوفگانیوت ها می توایند از انواع مختلف و طعم های مختلف ژله و مارمالاد استفاده کنید.

*اگر دونات هایتان را داخل کیسه کاغذی گذاشته و بیرون از یخچال بگذارید ماندگاری بهتری خواهند داشت.

آشپزباشی

مطالب مرتبط:

طرز تهیه دونات خانگی با طعم های متنوع و خوشمزه! +عکس

دونات های لذیذ مخصوص صبحانه +عکس

طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص +عکس

منبع:http://www.niksalehi.com


اکبر عبدی: بازیگری یعنی فاتحه آینده را بخوانی! +عکس؟

اکبر عبدی: بازیگری یعنی فاتحه آینده را بخوانی! +عکس

بخش فان و سرگرمی مجله فان سی:

اکبر عبدی امسال بار دیگر با دریافت سیمرغ بلورین بهترین نقش مکمل مرد خبرساز شد، هر چند که به گفته خود او دیگر دریافت سیمرغ او را به وجد نمی‌آورد. عبدی این روزها از تصمیم 20 ساله خود یعنی کارگردانی حرف می‌زند و آرزوهایی که پس از بازنشستگی به آن‌ها فکر می‌کند. او امسال به خاطر بازی در فیلم «خوابم می‌آد» رضا عطاران موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل شد. اکبر عبدی در سال 1368 هم این جایزه را به خاطر فیلم «مادر» ساخته زنده یاد علی حاتمی دریافت کرد. او برای فیلم‌های «هنرپیشه» و «جنگجوی پیروز» هم نامزد دریافت سیمرغ بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم فجر بوده‌است. به همین بهانه با او به گفت و گو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.

اکبر عبدی: بازیگری یعنی فاتحه آینده را بخوانی! +عکس

کودک درونم هنوز زنده است

اکبر عبدی: من به هیچ وجه بیرون از صحنه (سن) تئاتر یا دوربین سینما بازی نمی‌کنم، و همیشه – حتی اگر به ضررم بوده سعی کرده‌ام- به خودم نزدیک باشم؛ چون کودک دورنم همیشه زنده است و اجازه نداده‌ام که بزرگ شود. این کودک درونم  پشتوانه‌ای می‌شود که در برخی لحظات خیلی راحت حرف بزنم، اما حرفی که با دلیل زده شود. اگر یادتان باشد در اختتامیه جشنواره اگر از کسانی حرف زدم با نام و دلیل از آن ها اسم بردم مثل اینکه گفتم  ای کاش به استاد قریبیان برای فیلم آقای کیمیایی جایزه می دادند، نه «بندر مه آلود» آقای حسن هدایت. اگر از ارزش مادی جایزه حرف زدم به این دلیل بود که برای بسیاری جای سوال بود که این جایزه چی هست؟ ارزش مادی و معنوی آن چیست؟ ارزش مادی آن که به قول بابای ما چیزی نیست – البته این را هم بگویم که  هنوز هم خودرو جشنواره را تحویل نگرفته‌ام و امیدوارم تحویل گرفتن آن  به یکی – دو سال نرسد- ارزش معنوی سیمرغ همانطور که گفتم در یک مقطعی از سن و زمان کاری یک بازیگرصد در صد اثر گذار است و باعث پیشرفت او می‌شود، اما در سنی که من هستم چندان تاثیری ندارد.

دست های اسکندری از من جوان 25 ساله ساخت

من شانس آوردم که دوستی مثل عبدالله اسکندری دارم. دست‌های او می‌تواند از من 50 ساله یک جوان 25 ساله بسازد، و شاید به همین دلیل تمامی نقش‌های من برای مردم جذاب و ماندگار بوده است.

اکبر عبدی: بازیگری یعنی فاتحه آینده را بخوانی! +عکس

حالمان بد نبود

اکبر عبدی: اگر سال‌ها قبل جایزه جشنواره را دریافت می کردم، هیچ تغییری در روند کاری من اتفاق نمی‌افتاد، اما در آن مقطع حالمان بد نبود. زمانی که من دو سال برای آقای تقوایی در فیلم «ای ایران» کار کردم، از خانواده دور بودم و تمام این مدت در ماسوله کار می‌کردم. زمان‌هایی بود که برف شدید می‌آمد و با هلی‌کوپتر برای ما نان و آذوقه می‌آوردند. مبلغ دستمزد من در فیلم تقوایی  195 هزار تومان بود؛ یعنی قرار داد سال اول 100 هزار تومان بود و از آن 5 هزار تومان مالیات کم و 95 هزار تومان شد. سال دوم هم 100 هزار تومان قرار داد بستم، اما دیگر مالیات کم نشد همه ما برای این فیلم از دل و جان مایه گذاشتیم ودر آن سال این فیلم به کل از جشنواره کنار گذاشته شد. «اجاره نشین‌ها» اولین فیلم حرفه‌ای سینمایی من بود آیا مستحق جایزه نبود؟ من بعد از «اجاره نشین‌ها» 10 ماه کار نکردم تا فیلم به جشنواره بیاید و راه من تغییر کند. همه این ها با مشورت عبد الله اسکندری بود. خب در نهایت «اجاره نشین‌ها» هم خارج از مسابقه قرار گرفت. فیلم های «دلشدگان»، «ای ایران»، «آدم برفی» هم به همین ترتیب در خارج از مسابقه قرار گرفتند.

بازیگری یعنی فاتحه آینده را بخوانی

اکبر عبدی: بازیگری در ایران یعنی این که باید فاتحه آینده را بخوانی. هر چقدر هم شروع درستی داشته باشی، در نهایت انتهای مسیر و آینده کاری یک بازیگر بسیار سیاه و تلخ است. بنابر این من از 20 سال پیش در فکر کارگردانی بودم و فکر کردم اگر قرار باشد روزی بازنشسته شوم، بهتر است بعد از آن کارگردانی را ادامه دهم. اگر در طول این سال‌ها از هر کدام از اساتید چیزی یاد گرفته باشیم و آنها را صحیح پیاده کنم، می توان گفت کاری انجام داده‌ام. آن وقت‌ها با خودم فکر می‌کردم باید در مقطعی از سنم سراغ کارگردانی بروم که ریش و سبیل سفیدی داشته باشم  تا اگر به بازیگری گفتم یک بار دیگر پلان را تکرار می‌کنیم به او برنخورد.  بنابراین با خودم قرار گذاشتم  که در 50 سالگی این کار را انجام دهم، البته در 48-47سالگی کارگردانی تئاتر را انجام دادم اما تا به‌حال برای سینما کاری انجام نداده‌ام. علاوه بر این من 4 سال از سینما دور بودم و باز هم آقای اسکندری به من مشاوره داد که در آن زمان کاری را کارگردانی نکنم و این‌طور استدلال کرد که ممکن است عده ای بگویند:«در این چهار سال بهش بازی ندادند ، خودش پول داد سناریو نوشتند و فیلم ساخت.» او  به من پیشنهاد داد یکی- دو تا فیلم بازی کنم و بعد کارگردانی را شروع کنم. اما در این مدت من آنقدر درگیر کار شدم که تا امروز فرصت این کار را پیدا نکردم. اگر کارگردانی تئاتر را انجام دادم، تنها به این دلیل بود که صبح کار تصویر انجام می‌دادم و شب به تئاتر می رسیدم و برایش فرصت کافی داشتم.

خودم هم بازی می کنم

اکبر عبدی: درهر دو فیلمنامه‌ای که مد نظر من برای ساخت است، خودم بازی خواهم کرد. یکی ازاین فیلمنامه‌ها اقتباسی از اثر «خانم دابت فایر» رابین ویلیامز است، و من در آن نقش سه پیرزن مستخدم را بازی خواهم کرد.  قصه دیگر فیلمنامه‌ای است بر اساس یک کمدی سیاه یا کمدی شرایط . در این کمدی هم  نقش پسری 40 ساله را بازی می‌کنم که کمی عقب مانده هست، البته نه مثل فیلم «مادر». او سرایدار یک ویلا است و کم کم خاطر خواه دختر صاحب ویلا می‌شود.

دست فیلمنامه‌نویس در طنز تلویزیونی بسته است

اکبر عبدی: طنز اگر انتقاد نداشته باشد، به هیچ دردی نمی خورد. فکر می کنید چرا «خنده بازار» میان مردم جای خودش را باز کرده است؟ به خاطر اینکه کمی دست‌شان را باز گذاشته‌اند. ما در تلویزیون فقط می‌توانیم خودمان را نقد کنیم، اگر مثلا اقشار دیگر را نقد کنیم، سریع واکنش نشان داده می‌شود. سال‌ها قبل ما یک طرحی به تلویزیون دادیم که در آن یک شخصیت  پلیس بود که هر دعوایی را که به کلانتری کشیده می‌شد، همانجا حل می‌کرد و این دعواها دیگر به دادگاه کشیده نمی‌شد و دادگاه آن منطقه عملا بیکار بود. با این طرح از طرف تلویزیون مخالفت کردند و گفتند که پلیس را نباید این طور نشان دهید. اگر «خنده بازار »را با شوی «مستر بین» مقایسه کنیم، می‌بینیم شوی «مستر بین» برای فرهنگ ما مناسب نیست و اگر هر دوی این برنامه ها از تلویزیون پخش شود، همه «خنده بازار» را می‌بینند چون شوخی‌هایی در این مجموعه انجام می‌شود که برای مردم آشنا است.

 اکبر عبدی: بازیگری یعنی فاتحه آینده را بخوانی! +عکس

هنرمند راهش را پیدا می‌کند

اکبر عبدی: به نظر من هنرمند راهش را پیدا می‌کند، ما از ابتدا با محدودیت‌هایی در سینما روبه رو بودیم اما با این همه، کارمان را طوری انجام دادیم که مردم خندیدند و از ما راضی بودند.

تشکر از خانواده جانبازان

اکبر عبدی: من یک تشکر و قدردانی باید از خانواده جانبازان انجام دهم؛ چرا که صبرو شکیبایی آن‌ها قابل تحسین است. خود من از خانواده شهدا هستم و می دانم داشتن یک جانباز درخانه چقدر صبوری اطرافیان را می‌طلبد، شما فکر کنید در یک خانه یک فرد سرما می‌خورد و بقیه اعضای خانواده مجبورند، چند روز پشت سر هم سوپ بخورند و حالا در نظر بگیرید که خانواده ای یک عزیز جانباز در خانه دارد و چقدر صبوری اطرافیان در تسکین حال  او موثر است.

 خبرآنلاین

مطالب مرتبط:

دختر و داماد اکبر عبدی بازیگر محبوب ایران /عکس

حقایقی درباره زندگی اکبر عبدی

اکبر عبدی درکنار پدر,مادر و دخترش (شباهتی جالب)! +عکس

منبع:http://www.niksalehi.com


پس از سقط جنین اصلا ناراحت نباشید!؟

پس از سقط جنین اصلا ناراحت نباشید!

پس از سقط جنین اصلا ناراحت نباشید!

سقط جنین به هر دلیلی که باشد تاثیرات روحی و روانی بسیار بدی روی زنان دارد. پس از سقط، احساست منفی همچون شوک، افسردگی، احساس گناه، عصبانیت، احساس شکست و زودرنج شدن به زن حمله می کنند و البته همه آنها  کاملا عادی و نرمال هستند. این احساسات، روزها، هفته ها و حتی ماه ها با مادر همراه است و بسته به روحیه او، درد و ناراحتی او زیاد یا کم خواهد بود.
این درد وقتی بیشتر می شود که به همه در رابطه با بارداری خود گفته باشید و پس از سقط بخواهید این مساله را به همه توضیح دهید که چه شد و چرا فرزندتان سقط شد! برخی مسایل هستند که با رعایت آنها می توانید راحت تر با این درد کنار بیایید.
• درک کنید که این مساله تقصیر شما نیست
سقط جنین ممکن است برای هر خانمی پیش بیاید. این مساله دلایل مختلفی دارد و بهتر است صادقانه با همسر خود صحبت کنید و مشکل پیش آمده و دردی که متحمل شده اید را با او در میان بگذارید. به خاطر داشته باشید که هرگز راه درست یا غلط برای تسلی ناراحتی وجود ندارد. احساسات خود را درک کنید و هرگز خود را مقصر این مساله ندانید.
• به خود زمان بدهید تا حالتان بهتر شود
برای برطرف شدن ناراحتی های روحی حاصل از سقط جنین عجله نداشته باشید. شاید این ناراحتی طولانی تر از حالت عادی طول بکشد. به خود اجازه دهید تا این درد را حس کنید تا راحت تر بتوانید آن را برطرف کنید. گذر زمان همه چیز را درست می کند.
• مرخصی های ساعتی بگیرید
حتی اگر از نظر فیزیکی در سلامت کامل هستید، اما کاهش ساعت های کاری می تواند تا حد بسیاری به روند بهبود شما کمک کند. در این زمان به دست آمده، بهتر می توانید اتفاق های روی داده را برای خود حلاجی کنید و دردهایتان را کاهش دهید.

• از همسر خود انتظار نداشته باشید همچون شما غمگین باشد
اگر همسرتان همچون شما از این موضوع رنج نمی کشد نباید توقع چندانی از او داشته باشید. او یک مرد است و غم و ناراحتی های زن و مرد بسیار با هم فرق دارند.  بیشتر زنان دوست دارند در مورد ناراحتی هایشان صحبت کنند و در این حالت از دیگران پشتیبانی طلب می کنند. اما مردها ترجیح می دهند تا دردهایشان را در خود بریزند و آن رابه هیچ کس بروز ندهند. در همین حالت، مردها این درک را دارند که باید به همسر خود کمک کنند تا بتواند با قدرت این دوره ناراحتی را سپری کند. بنابراین، خویشتن‌داری مردان را دلیل بر بی توجهی آنها ندانید. شما احساسات و دردهایتان را برای او بگویید و اجازه دهید او هم به روش خود سوگواری کند.

• خود را در تنهایی محبوس نکنید
درست است که صحبت کردن با دیگران در مورد این درد بسیار ناراحت کننده و سخت است، اما تنها بودن و حبس کردن خود در خانه هم کاری از پیش نمی برد. شاید دوستان، اطرافیان و همکاران شما هم در دوره هایی از زندگی خود این مساله را تجربه کرده باشند. اما افرادی که چنین مساله ای را تجربه نکرده باشند به هیچ وجه ناراحتی آن را درک نمی کنند و شاید حرفی بزنند که خوشایند نباشد. نباید به این مسایل اهمیت بدهید. آنها فقط قصد دارند شما را تسلی بدهند.

• حمایت درخواست کنید
از پزشک خود بخواهید گروهی را به شما معرفی کند که آنها نیز این درد را تجربه کرده اند و اکنون دوران بهبود خود را سپری می کنند. یا حتی می توانید به مشاوران متخصص مراجعه کنید تا به شما کمک کند به بهترین و سالم ترین روش این درد را پشت سر بگذارید.

سالم باش

اخبار مرتبط:

منبع:http://www.persianv.com